• IT
  • Kolding
  • Denne stilling er blevet besat

R&D ingeniør med indsigt i maskinlæring herunder opsamling og processering af data – søges til international maskinbyggervirksomhed i vækst.

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo, digital og offset-trykning til den grafiske industri.

TRESU har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med produktionsfaciliteter i Danmark, salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal support og know-how, er TRESU en stærk aktør på det globale marked.

Virksomhedens program med multistations flexo-trykmaskiner bringer merværdi til stort set alle emballageformer, inklusive selvklæbende etiketter, karton, bølgepap og massiv karton og fleksibel emballage.

Der tilbydes desuden et komplet udvalg af avanceret tilbehør og udstyr til producenter af originalt udstyr og slutbrugere på flexo-, dybtryk- og offsetmarkederne.

Derudover anvender TRESU sin tekniske ekspertise til design af højteknologiske løsninger såsom belægningsmaskiner til den digitale trykningsindustri.

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her: www.tresu.com

Organisationen

Der er omkring 170 medarbejdere på hovedkontoret beliggende tæt ved motorvejen i Kolding samt lokalt ansatte i salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

TRESU står stærkt med en moderne organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en R&D ingeniør.

 

Stillingen

R&D Ingeniøren refererer til Head of R&D og indgår i Technology organisationen sammen med Engineering, Automation og Project Management.

R&D Ingeniøren vil arbejde sammen med chefen for R&D afdelingen og 3 dygtige ingeniører. R&D afdelingen er ansvarlig for at drive innovationen i virksomheden i samarbejde med resten af organisationen og R&D Ingeniøren får et bredt samarbejde med virksomhedens Product Managers og øvrige tekniske afdelinger.

R&D ingeniøreren deltager i mange nye og spændende udviklingsprojekter inden for maskinlæring, data opsamling, Preventive Maintenance m.m.

I udviklingen af systemer, algoritmer m.m. vil vedkommende indgå i tests herunder internt samt eksternt hos kunder.

I forbindelse med udviklingsprojekter med kunderne kan få rejsedage årligt forekomme (anslået 10-15 dage).

Man vil blive en del af at drive en innovativ kultur på TRESU og arbejde med en struktureret R&D Proces.

Arbejdsopgaver:

  • Fremme brugen af maskine data samt opsamling til produktudvikling
  • Analyse og dokumentation af data
  • Drive produktudvikling med fokus på den grønne omstilling
  • Drive fokusområder så som IOT herunder Preventive Maintenance

 

Kandidaten

Du har sandsynligvis en relevant uddannelse indenfor IT og Data, f.eks. Data og/eller Software ingeniør, Computer Data Science eller nyuddannet civilingeniør eller ingeniør med nogle års relevant erfaring fra lignende stilling. Du har stor interesse og/eller erfaring indenfor maskinlæring dataanalyse.

Dybdegående viden og erfaring med at arbejde med maskine data og efterbehandling af disse til brug for autonome funktionaliteter og optimering af processer for bl.a. forebyggende vedligeholdelse.

Du trives i et udviklingsprojekts forskellige faser og er dygtig til at samarbejde på tværs i en organisation med andre faggrupper.

Som person er du systematisk, struktureret, analytisk og selvdrevet.

Derudover lægges der vægt på at du som person har et stort drive, og tager ejerskab for opgaverne – og hertil trives i frihed under ansvar.

Øvrige kvalifikationer:

  • Gerne kendskab til Microsoft Azure – ikke et krav.
  • Programming i f. eks. Embedded C, Java, C# eller Python
  • Data visualisering i værktøjer så som Secomea, MS PowerBI eller lignende
  • Flydende i Engelsk og gerne i Dansk

Benefits

Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel organisation.

Virksomheden har gode personaleforhold, herunder nyt domicil, god kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet i forhold til arbejdstider m.m.

Der kan efter endt oplæring aftales hjemmearbejdsdage eller remote-arbejde med f.eks. 1 dag på kontoret.

Der vil også være mulighed for rejsedage herunder kundebesøg og lignende.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Maja Vind

Mail: [email protected]

Mobil: +45 22 96 65 99

 

Kontakt

Ulrik Bo vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail: [email protected]

Mobil: +45 31 33 82 21

#LI-DNI