• Økonomi, HR & Administration
  • Syddanmark

Senior Financial Controller til EWII

Den grønne omstilling og digitaliseringen medfører en spændende og hastig udvikling i EWII, som deres Økonomifunktion skal understøtte med en skarp, relevant og digital ydelse til forretningen. Derfor opruster de nu. Vil du med på rejsen?

Du spiller en central rolle for de fremtidige processer

EWII er en kompleks koncern med både forsyningsvirksomhed og kommerciel forretning, så du får rig mulighed for at anvende og bygge videre på dine kompetencer. Deres omsætning er 3,5 mia. DKK, og der kommer jævnligt nye forretningsområder til.

 

Se mere på: https://www.ewii.dk

 

Økonomiafdelingen består af ca. 30 medarbejdere fordelt på fire teams: Regnskab, Bogholderi, Økonomistyring og Systemer & Processer, hvor du bliver en del af regnskabsafdelingen. De har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau inden for alle økonomiske discipliner. Du får indflydelse på løsningen af dine opgaver og på at optimere vores eksisterende processer.

Rig mulighed for at sætte dit eget præg

Du vil få selvstændigt ansvar for følgende opgaver for ét af vores selskaber, herunder:

  • Selskabets regnskabsmæssige resultat, balance og pengestrøm 
  • Sparringspartner for Finance Business Partnere
  • Ansvarlig for selskabets procesbeskrivelser og opdateret Finance Manual
  • Sikre compliance på moms, told, skat og afgifter
  • Effektivisering af egne og afdelingens processer
  • Kommunikation med forretningen om regnskabsmæssige problemstillinger
  • Øvrige ad hoc-opgaver

 

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med kollegaerne i Regnskab, så sparring og vidensdeling bliver en naturlig del af din hverdag. Regnskabsafdelingen består i dag af 8 dygtige controllere samt en leder af regnskab som du arbejder tæt sammen med.

 

EWII forsøger hele tiden at automatisere opgaverne og være mere effektive, hvilket vil præge din arbejdsdag.

 

Stillingen er på fuld tid, og du vil få reference til lederen af regnskabsafdelingen.

Struktureret, procesorienteret og med stor interessere i digitalisering.

Du har formentlig en relevant uddannelsesbaggrund, som eks. cand.merc.aud, eller inden for controlling, HD-R eller lignende. Derudover har du ideelt en baggrund fra revision kombineret med en solid erfaring fra en større kommerciel forretning eller infrastrukturvirksomhed. Du må meget gerne have interesse i ESG-rapportering, da dette område er meget aktuelt.

 

Du har opnået en del erfaring i din karriere, men vi er også åbne for, at det er dit næste skridt i karrieren, som du søger.

Personligt har du et stort drive, er struktureret og udviklingsorienteret. Digitalisering og procesoptimering er en naturlig del af din opgaveløsning og din tilgang til opgaverne. Du kan lide at arbejde med store datamængder og komplekse arbejdsopgaver. Samtidig har du en god systemforståelse.

 

Du er selvstændig i din opgaveløsning, men nyder samtidig at være en del af et team. 

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for deres 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos EWII fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser man kun sammen. Hver en sten vendes for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter man kondiskoene hver dag – uanset om man lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør man det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal du med på holdet?
Du har mulighed for at læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.  

Expuri medvirker til ansættelsen, og vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøg-knappen.

Kontakt

Martin Ingwersen           Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & founder             Partner & headhunter

Mobil: 31 47 45 34                   Mobil: 30 24 95 75

Mail: [email protected]              Mail: [email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.