Trives du i spændingsfeltet mellem kunder, teknik og elmarkedet? Kan du se dig selv skabe strategiske samarbejder mellem udbydere af vedvarende energi (VE) og større erhvervskunder, der søger en grøn el-aftale? Hvis du desuden også er drevet af langvarige kommercielle relationer, har EWII jobbet til dig!

Du bidrager til at balancere elnettet og at sikre en profitabel portefølje

I øjeblikket udvider EWII sit Portfolio Management team, og dertil søges nye kollegaer til at varetage den videre udvikling af området inden for udnyttelse af den grønne strøm på elmarkedet.

De væsentligste arbejdsopgaver vil være:

  • Identificere forretningsmuligheder blandt større erhvervsvirksomheder og foretage opsøgende salgsindsats efter en forretningsplan baseret på Portfolio Managements værditilbud.
  • Udvikle og udbygge partnerskaber inden for energiforbrug og VE-parker – mellem aftagere og leverandører.
  • Overvåge og analysere markedsudviklingen for at identificere potentielle handelsmuligheder og risici.
  • Samarbejde med interne forretningsenheder om salgsmuligheder.
  • Strukturere processen fra identifikation af salgsmuligheder til indgåelse af vundne aftaler og efterfølgende opfølgning.

Bliv en del af EWII’s Portfolio Management team

Du får muligheden for at blive en del af ”verdens bedste” Portfolio Management team. Teamet består af 10 personer med forskellig baggrund, som alle sætter en ære i at levere resultater og have det sjovt samtidig. Fælles for alle er, at de trives med at være tæt på kunderne, producenterne og deres kollegaer i andre dele af EWII-koncernen.

Personen der kan bidrage til den grønne omstilling

Du har formentlig en uddannelse på kandidat eller bachelor-niveau inden for finans, økonomi eller teknik.

Desuden er du en kommercielt stærk salgsperson, som evner at finde og afdække behov i markedet for

EWII’s bredde vifte af løsninger til producenter af vedvarende energi og til virksomheder, som efterspørger miljøvenlig strøm. Løsningerne adresserer forskellige behov, som du afdækker hos de potentielle kunder; og opfylder med den relevante kommercielle aftale.

Hvis du har viden om energimarkedet og handelsstrategier, er det godt, men vigtigere er det, at du har en god teknisk forståelse og evner at sætte dig ind i energimarkedet.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I EWII er hverdagen vidt forskellig for deres 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. I EWIIs kommercielle afdelinger kridter de kondiskoene hver dag – uanset om de lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør de det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Det tilbyder EWII

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum – du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på https://www.ewii.dk/om-ewii/job-og-karriere/personalegoder/

Skal du med på holdet?
Du har mulighed for at læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.  

Expuri medvirker til besættelsen af stillingen, og vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen.

Kontakt

Martin Ingwersen           Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & founder             Partner & headhunter

Mobil: 31 47 45 34                   Mobil: 30 24 95 75

Mail: [email protected]              Mail: [email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.