• Produktion & Teknik
  • Odense

Servicetekniker til sommeren 2024 søges til en lille, højt specialiseret virksomhed indenfor optimering af savværker og høvlerier

Virksomheden

Luja Sawtech A/S er en uafhængig rådgivnings – og servicevirksomhed med mere end 20 års erfaring med optimering, vedligeholdelse, renovering og ombygning af båndsave og kunderne er nogle af branchens største og mest højteknologiske virksomheder.

Virksomheden er med til at sikre maksimalt udbytte af træet på savværket og bidrager således til en mere bæredygtig produktion af blandt andet byggematerialer og andre træprodukter.

Luja Sawtech har en unik position i markedet og meget loyale kunder, fordi de leverer direkte målbare og produktive procesoptimeringer på meget komplekse produktionsanlæg. Resultatet af en LUJA-optimeringsproces er færre og kortere driftsstop, længere driftstid på savbåndet, et finere slutprodukt, en bedre udnyttelse af råstoffet og dermed en bedre driftsøkonomi.

Luja Sawtech A/S succes skyldes dels egne patenterede værktøjer, dels en meget høj faglighed og Luja har gennem årene således oparbejdet et stærkt renommé som en pålidelig, troværdig og kompetent leverandør.

Luja Sawtech A/S producerer og markedsfører desuden Luja Bio-Oil, der er specielt udviklet til smøring af båndsave og høvle.

Eksportandelen er 98% med hovedvægt på Skandinavien og Storbritannien.

Virksomheden har base i Odense.

Se mere om virksomheden her:

https://www.luja.dk

Stillingen

I juli og august skal LUJA Sawtech lave hovedservice på 2 båndsavslinjer hvorfor vi nu søger en servicetekniker der kunne tænke sig nogle spændende serviceopgaver i hhv. Sverige og England.

Sverige: Fra medio uge 27 og 2 – 2,5 uger frem.
England:
Fra medio uge 31 og 2 – 2,5 uger frem.

Opgaven starter ved at gennemgå linjen hos kunden, hvor der bliver fastlagt hvad der præcis skal løses samt hvilke materialer der er nødvendige til opgaven. Efterfølgende begynder processen af de mekaniske reparationer og det er serviceteknikerens primære opgave at få styr på dette.

Vi gør opmærksom på at der er mulighed for at tage en dagstur til Sverige for at se savværket i drift før sommeren hvis det ønskes, samt at der efterfølgende vil være mulighed for fastansættelse af den rette kandidat.

Kandidaten

Du har en håndværksmæssig og metalteknisk baggrund.

Du har praktisk erfaring med mekaniske serviceopgaver eller installation af maskiner. Du er god til fejlsøgning og varetage reparationer af tekniske maskiner, udskifte lejer, reservedele etc.

Du er særdeles kvalitetsbevidst og pertentlig.

Du forstår at begå dig blandt kunder og har gerne rejseerfaring, og du formår at arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere.

Beskrivende ord på dig som person kunne være: systematisk, ordentlig, kvalitetsbevidst, struktureret, analytisk, ansvarlig og grundig.

Øvrige kvalifikationer:

  • Erfaring med mekanisk vedligeholdelse af driftsmateriel/produktionsudstyr
  • God tegneforståelse
  • Gerne lidt kendskab til el, hydraulik og pneumatik
  • Det er et krav at kunne tale dansk og engelsk

Kontakt for yderligere oplysninger

Maja Vind
Researcher
Mail [email protected]  
Tlf. 22966599

Ulrik Bo Vind-Andersen
Headhunter & CEO
Mail [email protected]
Tlf. 31 33 82 21

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.