• Produktion & Teknik
  • Kolding
  • Denne stilling er blevet besat

Software Engineer søges til automationsafdeling – hos international maskinbygger virksomhed i vækst. 

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed indenfor flexotryk maskiner, flexotryk systemer, produkter til flexo, digital og offset, samt specialtryk til den grafiske – og emballage producerende industri.  Virksomheden har over 40 års erfaring og ekspertise indenfor udvikling og produktion af konstruerede løsninger til disse industrier og samarbejde direkte med OEM’er, partnere og slutkunder.

TRESU er en stærk global aktør, som eksporterer produktionen med mere end 98 %. Virksomheden har omkring 175 ansatte over hele verden med produktionsfaciliteter i Danmark, samt salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina. Derudover har TRESU et internationalt agenturnetværk, der leverer rådgivning, support og know-how.

TRESU har tre forretningsområder:

  1. Ancillary Systems
  2. Customer Care (Aftermarket & Service)
  3. Machines

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

 www.tresu.com

Organisation

På hovedkontoret i Kolding er der omkring 145 ansatte samt lokalt ansatte i salgsselskaberne i USA, Tyskland, Japan og Kina.

TRESU står stærkt som en moderne organisation, med et nyt hovedkontor og et stort potentiale for vækst og udvikling.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en Software Engineer inden for Automation.

Stillingen

Stillingen refererer til Head of Automation.

Som Software Engineer indgår man i virksomhedens automationsafdeling, hvor høj faglighed, godt samarbejde, samt sparring vægtes højt.

Derudover er det Software Engineer’s primære opgave at udvikle software til unikke automationsløsninger som foregår i samarbejde med Product Owner, Technology Owner, Project Manager og derudover andre samarbejdspartnere.

Som følge af en overordnet strategi med vægt på mere avanceret automation er virksomhedens automationsafdeling i vækst. Man vil arbejde med mange spændende og udfordrende opgaver i tæt samarbejde med nogle af verdens førende partnere indenfor automation.

Som Software Engineer får man en spændende og udfordrende hverdag blandt gode kolleger og en stor kontaktflade med både automationsteknikkere og den øvrige organisation.

De primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Projektarbejde, PLC og Motion programmeringsopgaver
  • Software systemdesign til komplekse proces- og maskinstyringer
  • Udvikling af virksomhedens softwarestandarder
  • Holde sig ajour indenfor de softwareområder som TRESU arbejder med samt indenfor sit eget specialistområde
  • Deltage aktivt i partner samarbejde

Kandidaten

Du har en relevant uddannelse eller baggrund som ingeniør, maskinmester, automationstekniker, automationsteknolog eller lignende.

Du har som minimum 2 års erfaring med programmering af PLC, Motion-applikationer, og kan programmere og navigere i Siemens TIA15-18 samt Simontion. Du har også gerne erfaring med Siemens WinCC HMI og unified HMI, samt erfaring eller kendskab til andre softwareområder udover Siemens f.eks. RockWell.

Du har muligvis indsigt og forståelse for PACK-ML standard, dette er dog ikke et krav.

Du besidder en god mekanisk forståelse, er logisk tænkende, i stand til at analysere og vurdere problemstillinger.

Du kan begå dig på dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

Ideelt set har du bopæl i kørselsafstand til Kolding.

Benefits

Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel organisation.

Virksomheden har gode personaleforhold, herunder nyt domicil, god kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet i forhold til arbejdstider m.m.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Maja Vind

Mail: [email protected]

Mobil: +45 22 96 65 99

 

Kontakt

 

Ulrik Bo vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail: [email protected]

Mobil: +45 31 33 82 21

#LDI