• Produktion & Teknik
 • Vejle
 • Denne stilling er blevet besat

Teknisk Projektleder søges til Exodraft Energy – med erfaring inden for køle-, varme og ventilationsanlæg.


Virksomheden

På vegne af Exodraft Energy søges en Teknisk Projektleder.

Exodraft Energy er en del af Exodraftgruppen, som består af 3 divisioner, Exodraft Solutions, Exodraft Energy og Exodraft Climate.

På tværs af Exodraft gruppen er sammenlagt over 100 års erfaring i at hjælpe kunderne med at skabe effektive energiløsninger.

Exodraft Energy udvikler og producerer energi og klimatekniske anlæg med fokus på grønnere løsninger, og minimering af CO2, herunder klimavenlige varmeanlæg.

Exodraft Energy består pt. af 2 enheder, DES i Vejle og Innoterm i Kolding. I løbet af de kommende måneder samles aktiviteterne i Vejle, som fremadrettet vil være domicil for Exodraft Energy.

Exodraft Energy vil være markedets mest effektive og troværdige optimeringspartner, som bygger broen til en CO2-neutral fremtid med grønnere energi for alle.

Virksomheden har bl.a. netop nu udmærket sig ved et nyt samarbejde/projekt ved Silkeborg Forsyning om at levere og etablere en 22 MW varmepumpe til et nyt produktionsanlæg, biomasseanlæg, der udelukkende producerer varme med klimavenlige løsninger.

Se mere om projektet her: https://exodraft-group.dk/nyheder/

Med udgangspunkt i faglighed, viden og erfaring er Exodraft Energy i gang med en spændende rejse. I Exodraft Energy er der pt. omkring 45 medarbejdere. Samlet i Exodraft gruppen er der 170 ca. ansatte. Hovedsædet ligger i Langeskov på Fyn.

Se mere på: https://exodraft-group.dk/

Organisation
Exodraft Energy består af afdelingerne Salg, Design og Engineering, Projekt og Kvalitet, samt operations.

Projektlederen vil være organiseret i Design og Engineering, og referere til projektchefen.

Der vil desuden være et tæt samarbejde med de andre afdelinger samt andre enheder i Exodraft Gruppen.

Stillingen

Projektlederen får ansvaret for at projektere Termiske anlæg, når de indledende designs og funktionsudbud er gennemført, har du ansvar for den tekniske projektledelse indtil nøglerne overdrages til kunden.

Du vil typisk have et fast projekteringsteam tilknyttet, alt efter projektets omfang og størrelse. Der vil være projekter fra 5 – 150 mio. kr. Udover projektteamet vil du trække på andre nødvendige ressourcer til at få opgaverne løst, både internt og eksternt.

Desuden vil du i nogle større projekter allerede involveres i salgsfasen, og supportere det tekniske salg.

Som Teknisk Projektleder har du ansvaret for:

 • Tværorganisatorisk teknisk koordinering – også med eksterne underleverandører
 • Aktivitets- og ressourceplanlægning
 • Afholdelse af design Review
 • Statusrapporteringer, referater osv.
 • Design og udlægning af køle/frostanlæg og varmepumper

Du får ansvaret for at sikre følgende intern og eksterne leverancer blandt flere:

 • PID, Single line diagram
 • Termisk udlægning/beregning af vekslere etc.
 • Dimensionering af rørsystemer mm.
 • Fastlæggelse/udlægning af maskinkomponenter
 • Teknisk udbudsmateriale for komponenter og installationer
 • Projektering af tavler og elinstallationer
 • SCADA-programmering
 • Tilsyn hos leverandører og på byggepladsen
 • Tegningsmateriel 2D og 3D
 • Risikovurdering ift. Gældende norm
 • As Built og slutdokumentation

Du vil sikre fremdriften i projektet ved at følge virksomhedens projektmodel, som er under løbende udvikling, samt gennem projektmøder.

Arbejdssted på kontoret i enten Vejle eller på Site, med mulighed for hjemmearbejde.

Kandidaten
Du har sandsynligvis en baggrund som, proces-, maskin-, eller energi ingeniør alternativt maskinmester, og har muligvis specialiseret dig inden for termisk energi uddannelsesmæssigt.

Du har mindst 3 års erfaring i tilsvarende stilling som teknisk projektleder indenfor dimensionering af køle/frostanlæg samt varmepumper.
Som person er du kendetegnet ved at have en ambitiøs og professionel tilgang til dine opgaver. Du er imødekommende i din tilgang til kolleger og god til at komme i mål med de givne opgaver. Du formår at indgå engageret i såvel teamarbejde som at levere en selvstændig og systematisk indsats. Hastighed og kvalitet er kendetegnende for dit arbejde, og du er ikke bange for at træffe en beslutning for at komme fremad.

Dit job er primært på kontoret, men du nyder at komme ud på site og se det designede under konstruktion og i drift samt afhjælpe og rådgive ved udfordringer af både nyt idriftsat udstyr samt andre udfordringer.

Fremtidsperspektiver
Da virksomheden har store vækstplaner, vil der være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, såvel som karrieremuligheder i gruppen.

Ansøgning sendes til

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21