Teknisk projektleder/montagekoordinator med lederambitioner søges til spændende automationsvirksomhed

Virksomheden

Vores kunde Flextek A/S sælger og implementerer komplette CNC- maskin- og robotløsninger fra flere af verdens førende producenter til den danske metalindustri.

 

Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der nemt og effektivt implementeres og giver kunderne hurtige konkurrencefordele med øget effektivitet.

 

Flextek A/S sikrer sine kunder en stor driftssikkerhed med en omfattende og landsdækkende serviceafdeling som tilbyder døgnservice, servicekontrakter og support, ligesom effektiv logistik sikrer dag-til-dag levering af reservedele.

 

Virksomheden har en høj standard i gennemførelsen af projekterne, og alle projekter gennemføres efter egenudviklet og gennemprøvet projektmodel.

 

 

Domicil: Hedensted.

 

Se mere om virksomheden her:

 

http://flextek.dk

Organisation

Der er ca. 55 ansatte i virksomheden.

Stillingen

Projektlederen får ansvaret for kundeprojekter med installation og idriftsættelse af avancerede CNC maskiner og robotter.

Han/hun har ledelsesansvar for teknikerne i installationsafdelingen og koordinerer disses opgaver og samarbejder dels med afdelingens øvrige projektledere og dels med virksomhedens servicekoordinatorer for resten af teknikerne i virksomheden. Projektlederen har desuden selv løbende en række projekter i varierende størrelse i gang i hele landet.

I projekterne indgår styring af egne robot- og installationsteknikere, såvel som underleverandører.

Opgaver og ansvarsområder:

  • Ledelse/koordinering af teknikere
  • Projektledelse
  • Gennemførelse af kundeprojekter til aftalt tidsplan, kvalitet og økonomi
  • Deltagelse i byggemøder
  • Bidrage til at finde tekniske løsninger
  • Sparringspartner for robot- og installationsteknikere
  • Samarbejde og tæt kontakt med kunder
  • Projektdokumentation

 

 

Kandidaten

Du sidder i en lignende stilling som projektleder, men du ønsker gerne at udvikle dig til leder.. Du har en uddannelse som f.eks. maskinmester eller ingeniør.

Du har en solid elteknisk indsigt og har erfaring med tekniske problemløsninger. Det er ikke et krav, men du har gerne erfaring med værktøjsmaskiner, robotter og/eller andet automationsudstyr.

Du har nogle års erfaring som projektleder af tekniske løsninger.

Du er som person struktureret og kan selvstændigt organisere din dag. Du er systematisk, præcis og stiller høje krav til kvalitet.

Du bor syd i Midtjylland/Sydjylland eller på Fyn.

 

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse ua@expuri.com

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail: ua@expuri.com

Mobil:  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.